Марк Зукърбърг пак ще става баща

Основателят на Facebook обяви втората бременност на съпругата си познайте къде

Снимка: Guliver/ Adam Berry/Getty Images

Малката дъщеричка на милиардера ще си има сестра, стана ясно вчера, след като създателят на Facebook Марк Зукърбърг официално обяви втората бременност на съпругата си Присила Чан. Радостната новина милиардерът публикува, разбира се, на своята страница в социалната мрежа.

„Присила и аз се радваме да съобщим, че чакаме още едно момиче!“, написа Зукърбърг.

Той отбелязва, че втората бременност е доста вълнуваща за семейството. Факт е, че раждането на първородната им дъщеря Maкс през 2015 г. не премина твърде леко. Освен това, преди раждането на Макс, три бременности на Чан са завършвали с аборт. Именно затова двойката не била уверена, че въобще е възможно да станат родители втори път.

„Когато Присила и аз разбрахме, че тя отново е бременна, първо си помислихме, че искаме детето да бъде здраво. Моята следваща надежда беше пак да имаме дъщеря. Дори не мога да измисля друг подарък от живота, и съм много щастлив, че Макс и нашата нова дъщеричка ще бъдат заедно“, отбелязва той.

Зукърбърг разказва, че самият той е израснал с три сестри, те са го научили на много неща и са негови най-добри приятелки. Неговата жена също е израснала в обкръжението на сестри, тя има две, и те са я научили колко е важно семейството, колко е ценно да си загрижен за другия. Чан и сестрите ѝ имали помежду си много шеги, които разбират само те.

„Ние ставаме по-добри хора благодарение на силните жени в нашия живот – сестри, майки и приятелки. Не можем да изчакаме раждането на нашето второ дете и правим всичко възможно, за да израсне още една силна жена“, добавя Зукърбърг и споделя фотографии от своето детство и детството на съпругата си, на които те са снимани със сестрите си.

Марк и Присила се запознават преди почти 14 години, когато и двамата учат в Харвард. Сключват брак през 2012 г., а от две години се радват на малката Макс и Зукърбърг периодично разказва за своето семейство на личната си страница във Facebook.

Еми Спасова

Коментари
Последни видеа