Джоли и Пит със споразумение за децата след 2-годишни спорове

Няма да има съдебен процес

01 декември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Анджелина Джоли и Брад Пит постигнаха споразумение за попечителството на шестте си деца след двегодишни настървени преговори, съобщиха световните информационни агенции.
Адвокатката на актрисата Саманта Блей Диджийн каза, че споразумението е подписано от двете страни и от съдия. То премахва необходимостта от съдебен процес.
Вписването му и подробностите от него са поверителни, за да бъдат защитени децата.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца. Най-големият е Мадокс - на 17 години. Пакс е на 14 години, Захара - на 13 години, Шайло - на 12 години, а близнаците Вивиен и Нокс са на 10 години.
Двамата актьори бяха най-бляскавата двойка в Холивуд, но се разделиха през септември 2016 г. след повече от 10 години заедно и 2-годишен брак. Документи за развод подаде Анджелина Джоли. Тя посочи като причина непреодолими различия и поиска децата да бъдат поверени на нея.

Започна ожесточен спор за попечителството, като Брад Пит беше разследван за насилие над дете и оправдан.
Двамата актьори се обвиниха взаимно, че се опитват да манипулират медиите в своя полза.Окончателното споразумение по развода още не е постигнато. Двамата актьори не са сключвали брачен договор. Те имат да делят стотици милиони долари, съобщава БТА.

Коментари
Последни видеа