Кейт Уинслет похвали актьорските умения на 22-годишната си дъщеря

Миа тръгна по стъпките на известната майка

08 декември 2022 г.

Снимка: Getty

Изглежда, че най-преданият фен на амбициозната актриса Миа Трипълтън е известната ѝ майка, 47-годишната носителка на „Оскар“ Кейт Уинслет.
Тази година те участваха заедно в третия сезон на антологичния сериал „Аз съм“, наречен „Аз съм Рут“. Всеки епизод от поредицата  е посветен на нова героиня. Наскоро излезе трейлърът на филма. В него Кейт Уинслет и дъщеря ѝ Миа Трипълтън изпълняват главните роли.
Това е първият им общ творчески проект.
Двете играят майка и дъщеря, каквито са и в живота.
Героинята на Уинслет е притеснена от факта, че детето ѝ (Трипълтън) все повече се отдалечава от нея и се затваря в себе си. Причината е натискът на социалните медии.

Снимка: Instagram

Пред BBC One Кейт похвали актьорските умения на 22-годишната дъщеря, като отбеляза, че се е справила страхотно без чужда помощ.

„Всъщност бях просто поразена от нея. Искам да кажа, че тя изобщо не се нуждаеше от помощта ми“, споделя Уинслет.
Въпреки това Кейт дава на Миа професионални съвети.

“Понякога ѝ разкривах по някой малък технически трик. Нещо наистина малко, на което никой не те учи. И тя го оцени”, призна актрисата.

Миа дебютира през 2014 г. във филма „Версайският романс“. Тя играе и във филма "Сенки" и в новия сериал "Опасни връзки", където си партнира с Лесли Манвил и Никълъс Дентън.

Миа е родена в брака на актрисата с режисьора Джеймс Трипълтън. Освен нея Кейт има още две деца: 18-годишния Джо Алфи от връзката с втория ѝ съпруг Сам Мендес, както и 8-годишния Беър Блейз, когото актрисата отглежда с настоящия си съпруг, предприемача Едуард Абел Смит.
Миналия уикенд Кейт Уинслет присъства на лондонската премиера на предстоящия блокбъстър на Джеймс Камерън „Аватар: Пътят на водата“, в който изигра една от главните роли, припомня Hello.

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.