Проходихме!

Сайтът Новите родители навърши 1 година

26 юни 2017 г.

Снимка: Guliver / iStock

Щастлив ден е 26 юни – рожденият ден на най-младия сайт от семейството на МИТ ПРЕС  - Новите родители! И на кого да се похвалим, ако не на вас – читателите ни, които само за една година се увеличихте до почти 11 000?!

Благодарни сме и на вас, и на всички приятели, които помогнаха за забележителния прощъпулник: колегите от Мениджър нюз и Обекти.бг, издателства за детска литература, различни организации и сайтове с мисия, сродна на нашата -  за разумен и щастлив живот с радостни, здрави и интелигентни деца: приобщи се, Академия за родители, Национална мрежа за децата, фондация „Нашите недоносени деца“.

Сред хората, които ни подкрепиха, докато прохождахме, са и много специалисти: лекари, психолози, преподаватели, а също и изявени майки и бащи.

С авторските си текстове и съвети те оцветяват съдържанието ни и правят по-близки до сърцата ни трудните стъпки към овладяване на всички родителски тегоби, страсти и неволи: Гери Турийска, Светла Иванова, Георги Тошев, Ивайло Диманов, Митко Павлов, Драган Милев – Дари...

Благодарим от сърце на всички ви! И молим, не ни се сърдете, ако сме пропуснали да благодарим на някого - за невръстните, а и за новите родители е толкова типично да са разсеяни.

Обаче пък сме много горди, че само за една година постигнахме над 14 000 уникални посещения на ден, че публикуваме страхотни статии, събудили вашия интерес, някои от които с над 80 000 прочитания, обсъждани и харесвани, че ви радваме всяка сутрин с авторска рисунка - вече 365 дни.

И днес, както преди една година, а обещаваме - и занапред, са ни важни и радостите, и тревогите, и подвизите на родителството. Гледаме към жените и мъжете, които сега стават родители, а също и към бъдещите майки и татковци - хората от т. нар. "поколение Y": 20-35-годишни, високообразовани, с нови стремежи, ценности, идентичност, търсещи модерни стилове на живот и самодоказване. 

Но тъй като сме скромни, вместо да се фукаме много-много, продължаваме напред и нагоре!

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.