Теди Бургазлиева мислела за осиновяване преди близнаците

Сестрата на Мис България 2002 си отива за броени дни от синдром на Хелп, бременна в шестия месец

30 май 2020 г.

Снимка: Instagram Teodora Burgazlieva

Един от най-успешните родни модели в близкото минало - Теди Бургазлиева, разкри подробности за бременността си в специално видео. "Мис България 2002" и съпругът ѝ Симеон Иванов са щастливи родители на близнаците Емма и Раян, които през лятото ще станат на две годинки.

Преди това правили безуспешни опити в продължение на шест месеца

И дори запомнали да мислят за осиновяване. Накрая Теди захвърлила желанието за контрол върху зачеването и заживяла на принципа „Каквото е писано, ще стане“. Бебето се получило на Коледа в България, а при първия ѝ преглед в САЩ разбрали, че са две.

„Сестра ми почина бременна в шестия месец от синдром на Хелп. Той е изключително рядко срещан. Беше абсолютно здрава и нищо не подсказваше такъв проблем. Отиде си внезапно, за няколко дни, и бебето също почина.

Шансът този синдром да се появи и при мен бе висок, а при предвартиелния генетичен тест се оказа, че имам проблем и с кръвосъсирването. Това, че очаквах близнаци, допълнително правеше бременността свръхрискова. За това дори най-близките ми не знаеха и не афиширах бременността си до последно.“, сподели Бургазлиева.

Тя рестартира живота си в Америка като брокер

Но сега се е отдала напълно на майчинството и на идеята за най-новия им семеен проект – високотехнологично градче, в което хората ще си помагат, ще общуват помежду си без екрани, ще отглеждат храната си сами и ще обитават преносими екологични къщи. За да направят първоначалната инвестиция в земя, Теди и Симеон са продали къщата си в Ел Ей, заедно с всички скъпи мебели и колите си. Междувременно Бургазлиева пусна и своята книга-изповед „Невъзможно“, която е нещо като писмо към по-младата ѝ версия и описва трънливият ѝ път в модния бизнес.

Коментари
Последни видеа