Хилария и Алек Болдуин с петте си деца в Дисниленд

С тях беше и дъщерята на Алек от Ким Бейсингър

27 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram

За семейство Болдуин годината беше тежка. През есента на 2019 Хилария загуби бебето, което очакваха. Тежката загуби скоро бе заглушена от щастлива новина – Хилария отново забременя и една от най-големите мечти на съпрузите - да имат още едно дете, бе на път да се реализира. И този път обаче това не се случи. Хилария отново преживя спонтанен аборт.
Въпреки трагедията съпрузите намериха сили да се справят със загубата, с помощта на специалисти, разбира се.

„Аз редовно ходя на психотерапевт. Почти всяка седмица. Всичко е така трудно – след като и двете ми бременности завършиха с аборт, за мен е много трудно да тръгна по пътя на щастието. Трябваше много да работя, за да го постигна. И продължавам да се боря с това и досега“, написа тя в Instagram.

И това явно е дало резултат. Няколко седмици след трагедията Алек и Хилария се явиха на червения килим. А тези дни целият отбор посети Дисниленд.
И даде подробен отчет в снимки в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

„Първи опит за обща семейна снимка“, написа Хилария под един от кадрите.
На него е семейството в пълен състав: 6-годишната Кармен, 4-годишният Рафаел, 3-годишният Леонардо и най-малкият – Ромео, който е на година и половина.
Заедно с тях е и голямата дъщеря на Алек Болдуин от брака му с Ким Бейсингър – 22-годишната Айрленд.

Снимка: Instagram

На семейната среща тя доведе и приятеля си – 23-годишния Кори Харпър. За горещата връзка помежду им се заговори през 2018 година и оттогава те са заедно. Преди това палавата манекенка, която често позира разголена в социалните мрежи и скандализира родителите си, имаше връзка с рапъра Angel Haze и със сърфиста Ноа Швейзър.

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.