На къде да пътуваме за националния празник и за 8 март

В България на 3 март, а след това – може и в чужбина

13 февруари 2019 г.

С наближаването на месец март, започваме да правим планове за кратко пътуване в страната или  чужбина.
Трети  март тази година се пада неделя, което означава, че ще почиваме ден допълнително – на 4-ти. Който желае, може да ползва и ден-два отпуск и да удължи ваканцията си.
След 3 март, идва и международният ден, посветен на дамите – 8 март. Експертите в пътуванията eSky ни дават няколко идеи за приятно прекарване на двата празника в страната или в чужбина.

Националният празник се отбелязва в цялата страна, така че какво по-хубаво от това да изберете дестинация в България.
Копривщица е подходящо място, на което със сигурност ще усетите патриотичния дух и ще се почувствате горди, а хотелското настаняване започва от 20 евро за двойна стая.
Тези 3 почивни дни са перфектното време за почитателите на зимните спортове, които могат да се отдадат на каране на ски и сноуборд и то без ден отпуск. Най-популярните ни зимни курорти Банско, Пампорово, Боровец ви очакват, а ако нямате екипировка, не се притеснявайте – винаги можете да наемете на място.
Най-изгоден ще ви излезе престоят в Банско, с цени на хотелско настаняване от 23 евро за двойна стая, след него Пампорово, където същата услуга започва на цена от 33 евро, следван от Боровец с цени от 40 евро за двама в периода на празника.

Ако сте решили, че именно през тези 3 дни ще се отдадете на заслужена почивка, eSky съветва да изберете някой от СПА курортите ни.
Няма да сбъркате, ако отидете в СПА столицата на Балканите – Велинград. Сандански също е добра опция с цени на хотелите, започващи от 11 евро. 4-звезден СПА комфорт в Сапарева баня ще ви струва около 50 евро за двама с включена закуска.
Ако пък сте решили да си останете у дома за националния празник, но искате да зарадвате любимата си за 8 март, защо не го направите с кратко и изгодно пътуване до Милано.
Градът има слава на шопинг дестинация – едно от любимите занимания на повечето дами. Освен намаленията и новата колекция в безбройните магазини, Милано е предпочитана дестинация и заради красивата катедрала, една от най-известните опери в света „Ла скала“ и малко

 

 

Коментари
Последни видеа