Новите родители припомнят

Какво се случи през изминалата седмица

08 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / iStock

Първият ден от седмицата след новогодишните празници беше неработен, а ваканцията на децата – удължена, заради грипа и метеорологична обстановка. Какъв по-радостен повод за цялото семейство да продължи със забавленията?!

И така неусетно първите дни на 2017 се изтърколиха, падна пухкав и дебел сняг, който ни затрупа точно по Йорданов ден.

Новите родители започнаха с равносметка и преглед на имената, които най-често сме избирали за новородени през 2016-а. В топ 10 на предпочитанията се оказаха Александър и Виктория.

От научните лаборатории изскочиха новини – запознахме ви с 9 любопитни факта за близнаците, научихме кога мъжете започват да се наслаждават на живота и какви точно гърди харесват - големи, кръгли, малки...
Затрупахме ви с практични съвети как да подобрите настроението си с 10 изпитани техники, как да останете вечно млади според монах от Шаолин, как да живеете богат живот, без да бъдете богати и как да станете милионер още на 65 г.

Научихме защо прекалено добрата майка рискува да се окаже лоша и онези 5 неща, които умните родители трябва да правят.

На звездния хоризонт по света Джанет Джаксън стана майка за първи път на 50  и кръсти сина си Айса.

У нас пък заедно с удължената ваканция, прескочи новина, че в детски градини и училища има въшки. Събрахме съвети как да се справим с гадинките, без да травмираме детето.
Арт терапевтката Симона Игнатова разказа защо емоционалната интелигентност е важна, колкото и граматиката, а чужди специалисти ни посъветваха как да мотивираме децата си да бъдат успешни.

И, ако случайно сте пропуснали, прочетете изповедта на поета Ивайло Диманов: Моята дъщеря е най-хубавото ми стихотворение! - много ни впечатли!

 

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.