Holiday Heroes достави 5970 празнични пакета (видео)

За да помогне на семейства в нужда от цяла България

03 януари 2017 г.

Драго Симеонов и Диа връчват един от празнините пакети

Над 100 компании, топ медиите, стотици доброволци и посланици се включиха в коледната кампания на празничните герои, за да помогнат на семейства в нужда в цяла България.

„Коледа 2016“ беше най-успешната кампания за всички празнични герои до сега. Почти шест хиляди семейства от над 100 населени места в цялата страна получиха пакет с хранителни продукти, за да посрещнат с пълна трапеза най-светлия християнски празник – Рождество Христово.

Десетки компании и медии, стотици индивидуални дарители и доброволци, куп родни знаменистости превърнаха каузата на Holiday Heroes в празник за хиляди нуждаещи се семейства в цялата страна. Четири дни неуморни доброволци опаковаха празничните пакети в склада, който любезните домакините от K&M абсолютно безвъзмездно предоставиха на организацията. Безброй други пък доставяха с личните си автомобили готовите пакети, директно в домовете на семействата. За да достигнат продуктите до всички семейства из цялата страна, за доставката на пакетите помогнаха Unimasters и InTime.

В първия ден от опаковането и разноса на празнични пакети на Holiday Heroes Теди Кацарова донесе коледното чудо в дома на 42-годишната Михаела, с диагноза олигофрения, която живее с майка си и брат си.

Оперната певица Гергана Николаева и близката и приятелка Тони, изпълнителка на хитовете „Всичко било е насън“ и „Както преди“, също станаха доброволци на каузата и доставяха коледни пакети на семейства.

Водещите на предаването „Жива връзка“ по телевизия BiT, Кристина Владимирова и Димитър Димитров, също бяха празнични герои в третия ден от кампанията по опаковане и разнос.

В последния ден на доставките, на Игнажден, в герои за семейства в нужда станаха още Драго Симеонов и младата изпълнителка Диа, както и звездите от VIP Brother 2016 – Роро и Надя Иванова.

Роро и Надя Иванова

Празничните пакети не са напълно унифицирани, но всеки от тях съдържа основните хранителни продукти: брашно, варива, олио, месен и/или млечен продукт, кори за баница, питка и играчка за малчуганите за семейства в нужда.

Всички те бяха разпратени по домовете на нуждаещи се семейства в цялата страна. Foodpanda и Aladin Foods зарадваха екипа от доброволци на Holiday Heroes, които неуморно подготвяха пакети като им осигуриха вкусен обяд.

Вижте няколко видеа на кампанията: 

 

 

 

Коментари
Последни видеа