100 дарения за търга в подкрепа на недоносените и децата аутисти

Как да се включим в благотворителната инициатива на Дарик

13 декември 2016 г.

Актрисата Теодора Духовникова позира за един от великолепните кадри, които фотографът Дилян Марков дари за търга.

Невероятно силни фотографии и картини, много спортни артикули, модни и арт аксесоари, билети за музикални и спортни събития - над 100 са дарените предмети, които ще участват в Коледния благотворителен търг в подкрепа на недоносените деца и децата аутисти на 15 декември.

Легендата на „Манчестър Юнайтед" от близкото минало Парк Джи Сунг дарява тениска с автограф за търга.

Това е инициативата, която за седма година организират Дарик радио, "Ники Кънчев шоу", Gong.bg и Спортно шоу Гонг. Всички предмети са дарени безвъзмездно от популярни спортисти, артисти, музиканти, политици, компании и слушатели на радиото.

На миналогодишния търг се събраха рекордните 44 400 лв. Сега събраните средства ще отидат отново за каузите на фондация "Нашите недоносени деца" и сдружение "Аутизъм днес". 

Ето как ще премине търга: в 08.00 ч. на 15 декември на фейсбук страницата на търга ще има албум със снимки на всички дарения и информация кой ги дарява. И под всяка снимка/пост, хората ще могат да наддават до 17.00 ч., както и в ефира на радиото и в сайта Gong.bg.

Може да се включи всеки желаещ да протегне ръка на малчуганите в неравностойно положение и на техните майки и бащи. Ние ще го направим! Не само, защото предколедните дни предразпоагат към благородство, не само, защото ни е грижа, а и защото прегръщаме думите на Ники Кънчев, че "След нощта идва денят, след мрака идва светлината, след взривовете идва тишината. Или поне така се надяваме всички. Или по-голямата част от нас."

Пейзаж, който фотографът Енчо Найденов дарява за търга.

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.