Откриват нова магистратура - Брокерство и оценяване на недвижими имоти

Бизнес университет и сайт за недвижими имоти ще създават квалифицирани специалисти

04 октомври 2019 г.

Висшето училище по застраховане и финанси и сайтът за недвижими имоти Imoti.net откриха нова магистърска програма с фокус върху обучението и квалификацията на брокери и оценители на недвижими имоти. Обучението в новата специалност „Брокерство и оценяване на недвижими имоти“ е в задочна форма и продължава четири семестъра.

Пo време на магистратурата студентите ще изучават основи на финансите, счетоводството, застраховането и маркетинга. Те ще имат възможност да усвоят и тънкостите на търговското право, бизнес статистиките и инвестициите, с помощта на които ще бъдат успешни в бъдещата си кариера на брокер и/или оценител на недвижими имоти. Сред дисциплините в учебната програма са още „Пазари на недвижими имоти“, „Правни аспекти на търговията с недвижими имоти“, „Управление на продажбите“, Управление на портфейл“, „Финансови показатели при анализа на недвижими имоти“ и други.

Новата магистърска програма е стъпка в осъществяването на политиката на университета да обучава в специалности, от които пазарът се нуждае, за да изгради връзка между образованието и бизнеса.  Сред преподавателите в нея са някои водещи експерти в България, сред които доц. д-р Маню Моравенов, проф. д-р Боян Дуранкев, доц. Любка Ценова и доц. д-р Даниела Илиева. Повече за програмата може да намерите ТУК. Документи за прием в новата специалност се приемат до 25 октомври.

Коментари
Последни видеа