Тайната на Кейт Мидълтън за слаба фигура

Има ли „кралска диета“ и как майката на три деца комбинира правилата за здравословен начин на живот

02 септември 2019 г.

Снимка: Guliver/Getty Images

Кейт Мидълтън отдавна води здравословен начин на живот и се придържа към принципите на правилното хранене във всекидневието си, тоест нейният режим не може да се нарече „диета“. Но все пак си херцогинята на Кембридж си налага някои ограничения: никога не яде фастфуд, пайове, сладкиши и консервирани храни.

Основните продукти, с които се храни, са бяло месо, риба, морски дарове, ядки, пресни зеленчуци и плодове. Периодично Кейт Мисълтън си прави почивни дни от месо, особено, ако си е позволила да хапне повече на събитията, с които е наситен кралския живот.

Принц Чарлз и съпругата му, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, снимка: Guliver/Getty Images

Любимото ястие на херцогинята е древното перуанско севиче. То е обявено за национално културно наследство на Перу, а в наши дни е истински гурме деликатес. Състои се от ситно нарязана сурова риба, маринована в много сок от лайм, червен лук и лют пипер от чушки сорт рокото – едни от най-лютите в света.

Ако Кейт иска да се почерпи със сладкиши, тя смесва боровинки с бадемово мляко.

Британски медии твърдят, че за да възстанови фигурата след раждане, майката на три деца всеки път се придържа към диетата на Пиер Дюкан въпреки факта, че този режим на хранене е подлаган на силни критики многократно. Същността на диетата е, че се консумират много протеини и рязко се ограничава количеството на въглехидратите.

Освен това Кейт Мидълтън не забравя за физическата активност. Обича да започва сутринта с бягане, през деня плува в басейна или играе тенис.

Кейт Мидълтън е в завидна форма и често участва в благотворителни маратони и други спортни събития, снимка: Guliver/Getty Images

Веднъж херцогинята директно е попитана за тайната на идеалната ѝ фигура и тя шеговито отговаря: „Трябва постоянно да тичам след децата си“. И наистина е така!

Източник, превод Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа